Fysiske rammer

Opholdsstedet Herbertgaard er geografisk placeret i Nordjylland, tæt ved Jerslev og med 8 km til Brønderslev. Fra Brønderslev er der bus og togforbindelser til Frederikshavn, Hjørring, Aalborg og resten af landet.

Opholdsstedet Herbertgaard har rammer i et 450m2 moderniseret hus på landet. Beliggenheden er i et naturskønt område med tilstødende åbne marker. Boligen er fordelt på 2 plan, med køkken, 2 store stuer, 10 værelser, 3 badeværelser, hall, vaskerum, krea rum og fitness lokale.

Beboerne har eget værelses, med internet.

Derudover er der en ladebygning og 2 værksteder.

Opholdsstedet Herbertgaards inde- og udendørs areal byder på rigtig mange muligheder for at udnytte sin fritid til fysiske udfoldelser, og udfordringer hvor kun ens fantasi sætter grænser.

Vi har fodboldbane, mulighed for alverdens boldspil, køre crosser/ATV, reparere og vedligeholde crosser, trampolin, cykelture, bålplads, shelter, bordtennis, kreative aktiviteter, osv.

Opholdsstedet Herbertgaard ligger tæt på skole, specialskole, svømmehal, rideskole, sportshal, indkøbsfaciliteter, bibliotek, biograf, bowlingcenter, naturskønne områder, osv.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os