Fysiske rammer

Opholdsstedet Herbertgaard er geografisk placeret midt i mellem Brønderslev og Jerslev i Nordjylland, ca. 5 km til hver by.

Der er gode busforbindelser fra Herbertgaard til Jerslev og Brønderslev, og fra Brønderslev er der tog forbindelser til Aalborg og resten af landet.

Opholdsstedet Herbertgaards rammer er et nedlagt landbrug på 450 m2, med beliggenhed i et naturskønt område. Boligen er fordelt på 2 plan, med køkken, 2 store stuer, 8 værelser, 3 badeværelser, hal, vaskerum.

Beboerne har eget værelses, med Viasat box og internet.

Derudover er der en ladebygning og 2 værksteder.

Opholdsstedet Herbertgaards indenfor og udenoms areal, byder på rigtig mange muligheder for at udnytte sin fritid til fysiske udfoldelser, og udfordringer hvor kun ens fantasi sætter grænser.

Vi har fodboldbane, mulighed for alverdens boldspil, køre crosser/ATV, reparere og vedligeholde crosser, trampolin, cykelture, bålplads, bordtennis, floorball, kreative aktiviteter, osv.

Opholdsstedet Herbertgaard ligger tæt på skole, specielskole, svømmehal, rideskole, sportshal, indkøbsfaciliteter, bibliotek, biograf, bowlingcenter, naturskønne områder, osv.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os